Film i TV

Bešlagić poručio Šprajcu: Prekinut ću tvoju emisiju

Glumac Enis Bešlagić trenutno se nalazi u ulozi voditelja RTL-ovog novog showa “Superpar”.

Show se prikazuje od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat te se nastavlja nakon “RTL Direkta” Zorana Šprajca, glumac se se ovog puta sjetio kako bi se mogao malo s njim i našaliti.

“Spremamo emisiju, a vidite tko je iza mene? Čovjek koji prekida moje emisije! Pa ne možemo tako u Europu Šprajc dragi. Kad sam ja tebi prekinuo Dnevnik? E, dogodit će se i to, ja prekinem tvoju emisiju pa to onda za 15 minuta opet nastaviš”, napisao je Enis Bešlagić na Instagram profilu RTL-a.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh