Film i TV

OGLASILA SE MILIJANINA MAJKA, 30 GODINA MLAĐA OD ZETA: “Vodila sam je na liječenje, ali ona voli starije ljude!”

Brojnim “nevjernim Tomama” predočila je da i te kako zna za kćerkinu vezu sa 53 godine starijim Milojkom.

Milijana Bogdanović i Milojko Božić - Pulsonline

Milijana Bogdanović i Milojko Božić tek su 24 sata u vili Parova, a već su postali goruća tema! Nema ko ne prati kako se ova neobična ljubav razvija pred kamerama, piše “Espreso“.

Međutim, još veći haos nastao je kada se Milijanina majka telefonskim putem uključila u rijaliti kuću, da postavi stvari na svoje mjesto.

Brojnim “nevjernim Tomama” predočila je da i te kako zna za kćerkinu vezu sa 53 godine starijim Milojkom, te naglasila da je uvjerena da je prava ljubav u pitanju. Od zeta je, kaže, mlađa skoro 30, ali ih oboje neizmjerno voli i pozdravlja.

Mi znamo za Milijanu da voli starije ljude. Nisam se iznenadila uopšte. On (Milijanin tata) nema ništa protiv tih njenih veza, samo nemojte više da ga spominjete. On radi u javnom preduzeću i ima velike probleme… Sve je to tačno i sve je to u redu (da ima zabranu prilaska kćerki), samo nemojte ga spominjati uopšte. Jesmo, vodili smo je (kod ljekara) i poslije je išla i sama, ali eto… Da je razdvojim od Milojka nisam pokušala, jer sam vidjela da je to prava ljubav. Kad neko od 21 godinu čeka da on dođe iz bolnice… I on nije bogat… Ja imam jedan moto – psi laju, karavani prolaze. I ovo će sve proći – ciljajući na prašinu koja se podigla ispričala je majka Slađana Bogdanović.

Komentari me vrijeđaju, a ona je moje dijete i šta god da uradi ostaje moje dijete i ja je se ne mogu odreći – dirnula je ona mnoge kada je ovo izjavila, a tek kad se nadovezala rečenicom da kada bi joj kćerka ostala u drugom stanju pa joj to saopštila – bila bi najsretnija na svijetu.

Volim ih oboje i da se čuvaju i da se ne daju isprovocirati – poručila im je ona, prije nego što je porazgovarala direktno sa kćerkom Milijanom.

Nakon što su popričale o njenoj baki te da li je sve u redu, majka je poziv zaključila pozdravom kćerki:

Da bude sretna, živa i zdrava majci svojoj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh