Film i TV

Milijana nakon samo 24 sata od ulaska u rijaliti zapanjila sve: “Milojko i ja hoćemo kući”

Milijana Bogdanović i Milojko Božić, kontroverzni par iz sela Pilatovići (Srbija), prije nepuna 24 sata započeli su rijaliti život u vili “Parova”.

Milijana Bogdanović i Milojko Božić - Screenshot/Instagram

Međutim, već im je svega dosta i hoće napolje, pošto im i cimeri i novinari neprestano postavljaju pitanja koja se tiču njihove intime, piše “Avaz“.

Nije mi neprijatno, mogu odgovoriti na svako pitanje. S*ks* jutros nije bilo, ni popodne. A i da je bilo – vi to zapravo želite. Mazili smo se i grlili smo se i ljubili smo se, ništa više nije bilo – zamuckivala je Milijana.

To se nije promijenilo ni kada joj je predočeno da postoji snimak na kom Milojkova ruka “klizi” ka donjem dijelu njenog tijela.

Pošto narod to želi, molim ukućane prvom prilikom da nas nominiraju i mi lijepo da izađemo. Pošto s*ks* neće biti – odbrusila je Milijana.

Ne, ovdje neće – nadovezao se brzo Milojko.

Ovo je podiglo ogromnu prašinu, jer su cimeri baš kao i javnost podijeljeni na pola.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh