Film i TV

Dea i dalje u šok sobi: Njen kolega otkrio detalje koji gađaju pravo u srce

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je potpuno otkinuta ruka voditeljici Dei Đurđević potresla je mnoge. Ona se i dalje nalazi na u bolnici, a njen kolega voditelj Predrag Sarapa progovorio je o njenom oporavku.

No image - Haber.ba

Dea je radila sa mnom dosta i specijalnih emisija i izbornih programa i stasala je u ozbiljnog informativnog novinara, uz njen povratak bićemo mnogo jači i kao ‘Novo jutro’ i kao redakcija – rekao je Predrag u emisiji ‘Premijera – Vikend specijal’.

Sarapa je ispričao da pored toga što se nada brzom Deinom povratku, očekuje da će to biti njena velika pobjeda.

Sve govori u tom pravcu i tu tragediju koja nas je pogodila, sve ide ka tome da će to biti naša pobjeda, a prvenstveno njena. Bili smo dobar tim i tandem i nikada nismo prestali da budemo, bez obzira što mi nedostaje u programu – ispričao je Sarapa.

Dea je nedavno imala i tešku operaciju nakon čega je zadržana na intenzivnom odjelu gdje ne smije primati posjete, piše “Express tabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh