Film i TV

Bez pardona o intimnim temama: MILIJANA OTKRIVA DETALJE VEZE SA MILOJKOM!

Milijana Bogdanović i Milojko Božić jučer su gostovali kod Milomira Marića na “Hepiju” i tom prilikom su pričali o detaljima privatnog života i bez pardona pričali o intimnim temama.

Milijana Bogdanović i Milojko Božić - Pulsonline

Naime, Milojko Božić je otkrio da su zajedno zvanično četiri mjeseca, a Milijana Bogdanović je pričala o njihovim se*sualnim odnosima i fantazijama, piše “Pulsonline“.

Nisam imala nikakve se*sualne fantazije, u početku mi se samo sviđao. Poslije toga su i fantazije naišle – poručila je ona i dodala:

– Drugarice su me pitale kako ću da imam se*s sa njim, ali meni se ne sviđaju mlađi muškarci. Nikad nisam imala simpatije među mlađim muškarcima, uvijek su mi se sviđali stariji. Ne baš njegovo godište, ali bili su stariji oko 20 godina – navodi dvadesetjednogodišnja Milijana.

Milojko iza sebe ima dva braka.

Ljubomorna sam i ne smije da mi priča o ljubavnim avanturama. O kockarnicama smije da mi priča, ali o ženama ne dozvoljavam – ispričala je Milijana u jutarnjem programu kod Marića.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh