Film i TV

DEA BIJE ODLUČUJUĆU BITKU: Voditeljica se oglasila iz bolničke postelje!

Uz voditeljicu Deu Đurđević, koja se još oporavlja u Vojnomedicinskoj akademiji poslije teške saobraćajne nesreće gdje joj je autobus otkinuo ruku, neprestano su njeni najbliži.

No image - Haber.ba

Dea je imala nekoliko intervencija na ruci, a zbog težine povrede i dalje se nalazi na Ojdeljenju intenzovne njege, piše “Srbija danas“.

Iako je prošlo mjesec i po dana od saobraćajne nesreće, Deu ne napušta jak duh pa je tako na Istagramu pojavila fotografija sa mamom Nenom uz nevjerovatnu poruku koja hrabri sve:

Dea Đurđević – Screenshot/Instagram

Naučila sam da hrabrost nije odsustvo straha, nego da je to pobjeda nad njim. Hrabar čovjek nije onaj koji se ne osjeća uplašeno, nego onaj koji nadvlada taj strah“.

Podsjetimo, Deu je 6. februara u ranim jutarnjim satima, kada je krenula na posao, udario autobus kod KBC “Dragiša Mišović” i tom prilikom joj je otkinuta ruka. Vrhunski srbijanski stručnjaci operisali su je na VMA i od tada se Dea nalazi u bolnici. Niko nije očekivao lak oporavak, ali hrabra Dea hrabri sve oko sebe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh