Film i TV

IVAN IVANOVIĆ KRIJE DJEVOJKU OD MEDIJA: Mlađa je od njega 12 godina, A TEK KAD VIDITE KAKO IZGLEDA

Ivan Ivanović - Screenshot/YouTube

Voditelj Ivan Ivanović dospio je u žižu interesovanja kada je napustio TV Prvu i odlučio da sa svojom emisijom nastavi iz svog stana. 

Ono što je javnosti malo poznato je to da je voditelj već par godina u vezi sa 12 godina mlađom Anjom Petrović.

“Užasno je teško biti sa mnom! Divim joj se i potpuno sam ozbiljan kada kažem da je ona pravi heroj. Sama činjenica da radim ovaj posao, dovoljno je komplikovana, a na to dodaj moj karakter, pa moju istoriju, iza sebe imam brak, kćerku…Sve to i te kako utiče na vezu”, kazao je on jedne prilike.

– Novine su kasnile nekoliko mjeseci, a kad su najzad saznali za tu vezu, krenule su sumanute priče od “bliskih izvora”: mi smo pred svadbom, redovno se viđamo s njenim roditeljima, onda su njih jurili da ih slikaju… Prvo, ništa od toga nije istina. Njene roditelje još nisam upoznao. U redu, imam djevojku, znate kako se zove, ko je i – to je to. Da ne bih griješio dušu, reći ću da je sada većina novina po tom pitanju vrlo korektna. No, sigurno je da nikada za novine nećemo pozirati kao par niti će nas “slučajno” slikati dok čekiramo avionske karte – rekao je Ivanović za magazin “Story”.

Ovo su slike sa njenog 30. rođendana, koji je Ivanović organizovao prošle godine:

 

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh