Film i TV

“Volkao je, želkao je mnoge, malo pipne, malo stisne…”: Zoran Kesić je sve nasmijao pjesmom o Jutki

U popularnoj tv emisiji “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, popularni srbijanski satiričar se našalio sa slučajem “Jutka” i otpjevao pjesmu inspirisan posljednjim događajima iz srbijanske opštine Brus gdje je lokalni načelnik optužen da je se*sualno uznemiravao njegovu bivšu sekretaricu.

Zoran Kesić - Screenshot/YouTube

“Volkao je, želkao je mnoge, malo pipne, malo stisne… Može da ti ukine sve prava, svemoćan je i svi ga se plaše…”, pjevao je Kesić.

A onda je bacio i ove rime: “Imao je batinaše, što po kraju plaše… Imao je i podršku stranke. Imao je vlast u gradu, imao je gradsku vladu, imao je ljubavne sastanke”.

Milutina Jeličića Jutku, predsjednika opštine Brus, optužila je njegova bivša sekretarica Marija Lukić da ju je se*sualno uznemiravao, zbog čega ga je prijavila sudu i govorila na televiziji i u javnosti.

Iako je njegova ostavka najavljena, još uvijek se nije desila, zbog čega je srbijanska javnost dodatno izrevoltirana.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh