Film i TV

STANJE NEDE ARNERIĆ OZBILJNIJE NEGO ŠTO SE MISLI, ALI NIJE U KOMI: Doktori su hitno morali da reaguju!

Jedna od najljepših srbijanskih glumica već godinama se bori sa depresijom.

Neda Arnerić - Alo.rs

Ona se i dalje nalazi na odjeljenju toksikologije na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu nakon što je prije sedam dana pokušala da se ubije popivši veću količinu lijekova i alkohola. Ljekari kažu da će u bolnici ostati još najmanje mjesec dana.

– Neda jeste bolje, ali joj predstoji velika borba da se vrati u normalu. I dalje ne može da diše samostalno, pa je na aspiratoru. Diše uz pomoć takozvanih vještačkih pluća – priča dobro obaviješten izvor za “Informer” i dodaje da su čuvenoj glumici uspeli da stabilizuju pritisak:

– Kada je primljena u bolnicu, imala je pritisak 50 sa 20. To je bilo veoma teško stanje, koje je sada regulisano.

Sagovornik ističe da Arnerićeva u bolnici većinu dana prespava, a da se tek povremeno probudi.

– Neda nije u komi kao što se moglo čuti prethodnih dana. Ona non-stop spava i tek povremeno na nekoliko sekundi otvori oči, pa ponovo zaspi. Sve to je sasvim normalno u njenom stanju – objašnjava izvor.

Jedna od najljepših glumica već godinama se bori sa depresijom, a posebno se loše osjeća od kada je u decembru preminuo njen suprug, doktor Milorad Mešterović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh