Film i TV

Nataša Janjić podijelila prvu sliku djeteta, ‘isplivalo’ još detalja s poroda

Nataša Janjić javila se prvi put nakon rođenja svoje bebice – podijelila je prvu fotografiju obitelji, otkrila i neke detalje o sinčiću kojeg su ona i suprug Nenad Medančić odlučili nazvati Toni.

Natasa Janjic-Slobodna Dalmacija

“Naš vlastiti čovjek. Big Bang ljubavi. Toni. 19/02/2019”, napisala je Janjić kratko uz objavu prve fotografije djeteta.

A kako Jutarnji doznaje, maleni Toni težak je 3650 grama i dugačak točno pola metra. Beba i mama bi već za par dana trebale napustiti bolnicu. Inače, riječ je o privatnoj klinici Podobnik, a na isti način (privatno) prije 37-godišnje Splićanke učinile su to brojne druge poznate Hrvatice.

Inače, riječ je o privatnoj klinici Podobnik, a na isti način Među njima su i Iva Alilović, supruga rukometaša Mirka Alilovića, Ella Dvornik, Antonia Bračulj, Marta Fernandes, Monika Kravić, Vanja Modrić, Ivana Bilić i brojne druge.

Uz to, i Natašine su dobre prijateljice, Jelena Veljača i Larisa Navojec, rodile u gore navedenoj poliklinici. Cijena poroda i hospitalizacije koštaju između 17 i 40 tisuća kuna, saznaje “Jutarnji“.

Dodaju i kako je tijekom poroda uz glumicu bio suprug, carski rez trajao je uobičajeno, oko pola sata, prošao je bez komplikacija, a Nataša se dobro oporavlja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh