Film i TV

DEA IMALA OPERACIJU I PRIJE STRAŠNE NESREĆE! Ovo su previdjeli svi, a ona je sama govorila KAO DA JE NEŠTO NASLUTILA!

Voditeljica se i dalje nalazi se na VMA nakon teške saobraćajke, a trenutno je na intenzivnoj njezi.

Dea Đurđević - Screenshot

Dea Đurđević teško je povrijeđena u stravičnom udesu tri automobila i dva autobusa. Nakon saobraćajke koju je imala sa putničkim autom, izašla kako bi provjerila štetu i u tom trenutku ju je udario autobus, u koji se zakucalo još vozila. Prilikom nesreće, zadobila teške povrede ekstremiteta i hitno je operisana od strane vrhunskih stručnjaka koji su uspjeli da joj spase teško povrijeđenu ruku. 12 sati prije nego što je doživjela saobraćajnu nesreću, srbijanska voditeljica je gostovala u jednoj emisiji, a tom prilikom je otkrila da je imala operaciju zuba.

Prije udesa koji je doživjela, Dea je snimala emisiju kod voditeljice Sanje Marinković. U jednom trenutku dobili su zadatak da urade neku neobičnu stvar, a voditeljica Dea Đurđević morala je da popije živo jaje. Međutim ona to nije uradila, a imala je za to i dobar razlog.

Ne smijem, operisala sam zub i ne smijem. Izvini – rekla je Dea u emisiji “Magazin In”.

Voditeljica se i dalje nalazi se na VMA nakon teške saobraćajke, a trenutno je na intenzivnoj njezi. Ljekari su zadovoljni kako teče oporavak, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh