Film i TV

TURSKA GLUMICA NA METI KRITIKA JAVNOSTI: Fahriye Evcen ugrozila nerođenu bebu?

Supruga turskog glumca Buraka Ozčivita, domaćoj javnosti poznatiji kao Bali-beg, završila je u bolnici u sedmom mjesecu trudnoće.

Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - Screenshot/TRT.com.tr

Naime, glumica Fahrije Evdžen je zbog prehlade morala da prekine odmor i vrati se u Istanbul. Fanovi poznatog para bili su jako zabrinuti, ispred bolnice su se molili da sve prođe u najboljem redu, piše “Express tabloid“.

Turski mediji su kritikovali glumicu Fahrije Evdžen zbog njene nepažnje tokom trudnoće. Naime, tamošnji mediji govore da ukoliko redovno piješ lijekove, sirupe, vodiš računa šta jedeš da do same prehlade ne bi ni došlo.

Poznata glumica Fahrije Evdžen je sa planine dijelila fotografije, gdje su fanovi i mediji mogli vidjeti da je lagano obučena na minusu. Na jednoj od fotografija, Fahrije je bila nemarna i na snijeg izašla bez rukavica, što su mnogi komentarisali kao uzrok njene prehlade.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

❄️

Objavu dijeli Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

❄️

Objavu dijeli Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh