Film i TV

Ja sam odlično, ja sam mega car: Ovo su prve riječi Dee Đurđević nakon jezive saobraćajke i teške operacije

Dea Đurđević, koja je preživjela tešku saobraćajnu nesreću u četvrtak kada je na nju na trotoaru naletio autobus i otkinuo joj ruku, peti dan poslije operacije i dalje se nalazi na Intenzivnoj njezi na VMA, ali je nasmijana i u dobrom psihičkom stanju.

Dea Đurđević - Kurir.rs

Načelnik Vojno-medicinske ustanove prof.dr Miroslav Vukosavljević prenio je pozdrave za sve kolege, prijatelji i za sve koji su joj slali riječi podrške i bili uz nju, piše “Kurir“.

Naime, budući da su posjete zabranjene i da niko ne može da uđe kod voditeljke, Dea je zamolila načelnika da pozdravi sve.

Zamolila je Dea načelnika da pozdravi sve kolege i sve koji su se brinuli i pružili joj pomoć i uz veliki široki osmijeh rekla: “Ja sam odlično, ja sam mega car”.

“Taj njen osmijeh, i sad sam se naježio i morao sam da zapišem”, rekao je načelnik VMA.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh