Film i TV

SUMNJE VIŠE NEMA: Brad Pitt i Jennifer Aniston ponovo zajedno!

Ovaj vikend holivudska zvijezda Jennifer Aniston je napravila veliku proslavu povodom svog 50. rođendana. Ova privatna zabava je privukla mnoge svjetske zvijezde koje su paparazzi pažljivo čekali ispred poznatog restorana u Zapadnom Holivudu.

Brad Pitt i Jennifer Aniston - Twitter

Dok mnoge zvijezde nisu imale problem da ih fotografišu prije zabave, jedna osoba je posebno privukla pažnju okupljenih fotografa i svi ostali su pali u drugi plan.

Među hordom obezbjeđenja, fotografa i zvanica glumac i bivši suprug Jennifer Aniston je pokušao da se ušunja u restoran neprimjećen. Međutim, nije uspio da pobjegne od oštrog oka paparazza pa je uhvaćen kako ulazi na proslavu.

Fotografije Brada Pitta su u kratkom roku obišle cio svijet i svi misle da više nema sumnje da su se bivši supružnici pomirili.

Jennifer je na proslavu stigla u elegantnom crnom kombinezonu sa golim leđima, a izgleda da nije marila za okupljenje novinare i fotografe dok je elegantno ulazila na svoju proslavu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh