Film i TV

Najnovije informacije o zdravstvenom stanju Dee: Voditeljica počela da osjeća ruku!

Srbijanska tv voditeljica Dea Đurđević osjeća se dobro, raspoložena je i nalazi se u šok sobi, rekao je jutros novinar Mladen Mijatović i partner voditeljice, dodavši i da zbog toga nije uspio da je vidi.

No image - Haber.ba

Voditeljica je nakon višesatne operacije, jutros počela da osjeća ruku.

Srbijanski doktori su rekli da je zdravstveno stanje poboljšano, da su zadovoljni operacijom i kako teče postoperativni period, kao i da su naredna 72 sata veoma bitna za dalji oporavak voditeljice, prenose srbijanski mediji.

“Doktori je prate, povrede su bile izuzetno teške, nije bila u pitanju otkinuta ruka, već i druge povrede o kojima ja sada ne bih govorio. Znam, da ima najbolji medicinski tretman, i vjerujem da će ovo brzo prebroditi. Medicinsko osoblje kaže da je Dea vedrog duha, da se psihički dobro drži i da je jaka i veliki borac”, rekao je Mijatović gostujući u jutarnjem programu “TV Pink“.

Mijatović je dodao i da su mu prenijeli da je Dea pitala kakvo je stanje u redakciji, da želi što prije da se vrati na posao i da jedva čeka da počne da radi.

“Dea je saznala da joj je veliki broj ljudi, kako kolega tako i građana širom Srbije pružilo podršku i zahvalila se na riječima podrške i rekla da će i lično to uraditi kada se bude oporavila”, podijelio je novinar.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh