Film i TV

NASLIJEDILA JE JEDNU NEOBIČNU STVAR OD NJE! Ovako izgleda majka Dee Đurđević koja se cijele noći UPLAKANA MOLILA ZA KĆERKU dok je bila na operaciji!

Njena najveća podrška!

No image - Haber.ba

Srbijanska voditeljica Dea Đurđević juče je rano ujutru doživjela saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju, piše “Alo!“.

Uslijedila je višesatna operacija, a Dea je sve veoma hrabro podnijela. Ruku joj je prišio tim ljekara na VMA.

Uz nju su čitavu noć, iako izvan šok sobe budući da su posjete zabranjene, proveli Mladen Mijatović i majka Nena.

Poznato je da je Nena najveća podrška i oslonac svojoj kćerki. Zajedno se pojavljuju u javnosti, idu na koncerte, događaje, objavljuju fotografije, često i ljetuju zajedno.

Uvijek sam izgledala kao žensko, a radila muške stvari. Kad sam bila mala nisam preskakala lastiš i igrala se sa barbikama, igrala sam fudbal i pucala sam iz pištolja. Mama je pucala ranije i ja sam htjela da pucam, to mi je bilo sjajno. Išla sam na kik boks dugo i poslije toga sam odlučila da moram da idem na pucanje jer to je baš antistres terapija. Dečko Mladen ima više iskustva u pucanju, ali se nikad ozbiljno nismo takmičili u tome – rekla je svojevremeno Dea.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh