Film i TV

OGLASIO SE ŽELJKO MITROVIĆ: “Zbog onoga što se desilo Dei smo bili svi van sebe”

Čelnik ‘Pink’ televizije Željko Mitrović pružio je podršku srbijanskoj voditeljici Dei Đurđević koja je imala saobraćajku i višesatnu operaciju.

No image - Haber.ba

Naime, Dea je imala teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju. Nakon toga je zbrinuta na VMA, a operacija je dobro prošla. Željko Mitrović je otkrio da su svi sa ‘Pink’ televizije uz voditeljicu, te da se nadaju da će oporavak biti brz.

Jučer smo bili van sebe svi. Ja sam došao kao i svi ostali odmah poslije toga na posao, a ono što je veoma značajno poslije tog užasnog bola i traume jeste da je malo nastupilo olakšanje što su vijesti uslovno rečeno dobre. Ali hajde da sačekamo 72 sata i da vidimo da li će to sve da bude kako treba, pošto se radi o veoma kompleksnom fizičkom zahvatu. Nadamo da će sve biti ok i da će Dea vrlo brzo biti kraj ekrana i uz nju smo svim srcem – poručio je Željko, piše “Express tabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh