Film i TV

Dein momak Mladen otkrio stanje voditeljice dan nakon nesreće! Na jednu temu rekao: “O tome drugom prilikom”

Voditeljica “Jutarnjeg programa” na “Pinku” Dea Đurđević juče je rano ujutru doživjela saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju. Uslijedila je višesatna peracija, a Dea je sve veoma hrabro podnijela.

No image - Haber.ba

Njen emotivni partner, Mladen Mijatović, bio je gost kod Predraga Sarape na “Pinku” i tom prilikom otkrio kako se njegova djevojka, ali i koleginica osjeća, piše “Blic“.

Primijetno je bilo da je Mladen veoma ozbiljan i tužnog lica:

Kažu da je psihički veoma stabilna, da je veliki borac. Pozitivnog duha je, svjesna je svega, čak i rekonstrukcije samog događaja i nezgode. Nema kontakta sa spoljnim svijetom, što je razumljivo. U svakom slučaju, uputila je poruku svima koji je podržavaju i zahvalila se – rekao je Mladen Mijatović u “Novom jutru” kod Predraga Sarape i dodao:

Ona se nada i očekuje da će se što prije oporaviti i vratiti na televiziju.

Inače, kako se pisalo, Dei je u pomoć odmah priskočila medicinska sestra koja je istrčala iz autobusa kako bi zaustavila prvi talas krvarenja:

Dea se sjeća imena te djevojke koja joj je pomogla i izašla iz autobusa, koja je medicinski radnik. Ipak, o tome ćemo pričati drugom prilikom.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh