Film i TV

Sarapa otkrio ko je voditeljici dao prvu pomoć i zaustavio krvarenje

Voditeljici Dei Đurđević, koja je juče ujutru u stravičnoj saobraćajnoj nesreći ispred KBC ‘Dragiša Mišović’ na Dedinju umalo izgubila ruku, prva u pomoć nakon stravičnog udesa pritekla je u pomoć medicinska sestra koja je bila u kobnom autobusu i tako joj spasila ruku, otkrio je voditelj i kolega Predrag Sarapa, koji je među prvima stigao na mjesto nesreće.

Predrag Sarapa i Dea Đurđević - Kurir.rs

Težak udes i sudar! Na svu sreću, Dea je sada dobro. Želim da se zahvalim mladoj djevojci, medicinskoj sestri, koja je priskočila Dei i zaustavila prvi talas krvarenje. nadam se brzom oporavku i nadam se da će Dea vrlo brzo biti sa nama“, rekao je Sarapa vrlo potresen i još pod stresom jezivog događaja, piše “Kurir“.

Sarapa je ispričao i detalje šta se dešavalo neposredno pred saobraćajnu nesreću.

Češće ja nju zovem jer se ja lako budim, pa je tako bilo i juče. Vadila je umnjak, sve je dobro prošlo. Kad sam došao pred zgradu kolega Filip mi je rekao da je bilo neko čukanje. Kad sam je vidio kako leži u takvom stanju i kad je rekla dajte mi nešto protiv bolova, ja nisam izdržao. Nadam se da će sve biti u redu. Ovo je bila najteža slika u mom životu“, rekao je Sarapa.

Mladen Mijatović, dan poslije stavične nesreće, Dein dugogodišnji partner, profesionalno je nastavio da obavlja svoj posao, pa je tako dao i kompletan izvještaj sa saobraćajne nesreće u kojoj je njegova djevojka voditeljica Dea Đurđević umalo izgubila ruku kada je na nju na trotoaru naletio autobus kod KBC “Dragiša Mišović”. Mijatović je potpuno profesionalno dao kompletan izvještaj s tim što nije iznio nijedan novi detalj, prenosi “Kurir“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh