Film i TV

OTKRIVEN UZROK NESREĆE U KOJOJ JE DEA UMALO IZGUBILA RUKU: Ova sitnica je voditeljicu mogla da košta života!

Do nesreće je došlo na samo 180 metara od zgrade “TV Pink”, odnosno na samo dva minuta pješice od njenog posla, na koji je rano jutros krenula.

No image - Haber.ba

Autobus koji je jutros teško povrijedio srbijansku voditeljicu Deu Đurđević prethodno je proklizao, zbog čega je vozač potpuno izgubio kontrolu za volanom, piše “Alo!“.

Riječ je o autobusu na liniji 78, a prema izjavama vozača, on je naišao na klizav kolovoz, jer se zbog cijevi koja je pukla voda na asfaltu zaledila.

Vozač autobusa ima 42 godine i do sada nije imao problema, a vozilo kojim je upravljao bilo je ispravno.

Inače, nakon ovog udesa uslijedio je još jedan, kad je na sva ova vozila naletio i autobus na liniji 59.

Naime, na fotografiji s mjesta nesreće vidi se kako izvire voda koja je ledila na asfaltu, a koja je izvirila iz male rupe koja je nastala uslijed pucanja cijevi.

Na licu mjesta negdje oko devet sati izašla je ekipa “Vodovoda” koja je radila na saniranju ovog kvara.

Saobraćajna nesreća – Alo.rs

Voditeljica je stajala na trotoaru i razgovarala s vozačem automobila s kojim se sudarila, kad je na nju naletio autobus i otkinuo joj ruku.

Ona je operisana i prema prvim prognozama ljekara čeka je dug oporavak.

Inače, do nesreće je došlo na samo 180 metara od zgrade “TV Pink”, odnosno na samo dva minuta pješice od njenog posla, na koji je rano jutros krenula.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh