Film i TV

Nakon što je voditeljica izašla iz operacione sale, oglasio se njen dečko Mladen!

Dea Đurđević, jutros je doživjela tešku saobraćajku kod bolnice “Dr Dragiša Mišović”.

Dea Đurđević - Instagram

Zadobila je teško oštećenje ruke, kada je na nju naletio autobus. Operacija je uspješno završena i ruka je prišivena. .

Dein višegodišnji emotivni partner i kolega Mladen Mijatović tom prilikom izjavio je za srbijanske medije:

Zahvaljujem se kompletnom ljekarskom timu koji je radio, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu i maksimalnom zalaganju koje su iskazali. Na ovaj način je još jednom pokazano da u Srbiji rade vrhunski stručnjaci. Zahvalio bih se i svima koji su se raspitivali za Deino zdravlje i slali podršku, kako kolege, tako i ljudi svih drugih profesija“, kaže Mladen koji je Deu vidio prije operacije, ali ne i poslije: “Najteže je prošlo, optimista sam i vjerujem da će sve u najskorijem periodu biti u redu i da će se brzo vratiti na televizijske ekrane“, zaključio je on.

Podsjetimo, operacija je počela nešto prije 11 sati, a Dea je odmah poslije nesreće zbrinuta na VMA. Zahvat je trajao nešto više od tri sata, ali vrhunski tim ljekara uspio je da sačuva njenu ruku, prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh