Film i TV

Voditeljica Bojana Ristivojević pala s konja

Bojana Ristivojević je za potrebe emisije ‘Prelo u našem sokaku’ na TV Hepiju jahala nekoliko kilometara u dugoj haljini i bez odgovarajuće opreme, a nakon što se konj uznemirio, ‘poljubila je patos’.

Bojana Ristivojevic - Alo.rs

Međutim, u jednom trenutku je sve pošlo po zlu kada se tokom rada na fotografijama za emisiju konj koga je atraktivna plavuša jahala uznemirio.

Snimanje je bilo prilično naporno, trajalo je više sati. Bojana je jahala nekoliko kilometara da bi došla do odredišta, a to uopšte nije bilo jednostavno. Imala je dugu bijelu haljinu, nosila je barjak i povrh svega toga nije imala adekvatnu opremu. Nekako se održavala na konju i u početku je sve odlično išlo. Vidjelo se da se bavi jahanjem, jer ju je životinja slušala, Bojana je potpuno vladala situacijom. U jednom trenutku konj se naglo uznemirio – otkriva izvor koji se našao na licu mjesta, pa dodaje:

Nismo sigurni zbog čega se to dogodilo, svi smo pokušali da ga smirimo, ali nije nam uspjelo. Uplašili smo se za Bojanu koja se za uzde držala samo jednom rukom, ali niko nije znao kako da joj pomogne. Za potrebe snimanja je doveden još jedan konj, pa smo pretpostavili da je on uznemirio životinju. Sve se odigralo u sekundi, i voditeljica je u jednom trenutku pala. Djelovalo je kao da je skliznula sa konja, sva sreća nije se povrijedila. Ustala je i ubrzo je kao pravi profesionalac nastavila snimanje, nije dozvolila da je ovo omete, već je nastavila sa jahanjem i radom na fotografijama.

Bojana Ristivojević je potvrdila ove navode i ispričala kako se događaj odvijao.

Konj kojeg sam jahala tog dana se zove Tor. Baš njega često i po Hipodromu jašem, ali ovo je prvi put da sam to učinila bez adekvatne opreme, bosa i u haljini, još povrh svega s barjakom u ruci. Poznato je da se zastave često koriste u dresuri konja i da konji najčešće negativno i uznemireno na njih reaguju. Za fotografisanje je odabran Košutnjak, neophodno je bilo da tako obučena jašem par kilometara kroz šumu kako bismo došli do poljane pogodne za slikanje. U jednom trenutku, da li zbog blizine drugog konja ili zbog barjaka, konj se uznemirio, a ja držeći uzde samo jednom rukom nisam mogla da se zadržim pa sam skliznula. To je bio trenutak nepažnje, nisam se povrijedila, tako da se sve dobro završilo – rekla je zgodna srbijanska voditeljica, prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh