ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
Film i TV

“UĆI ĆU U ‘ZADRUGU’ DA PREBIJEM ŽENU I KĆERKU!”

Otac srbijanske rijaliti-zvijezde Miljane Kulić Siniša Kulić već danima ne dolazi sebi zbog toga što se njegova nasljednica pred kamerama neprestano svađa sa majkom Marijom Kulić, pa se povjerio najboljem prijatelju i rekao da će ih pobiti ako uđe u “Zadrugu 2”.

Siniša Kulić s porodicom - Republika.rs

Kako izvor za rijaliti blizak Kuliću otkriva, Siniši je preko glave da posmatra kako mu se žena i kćerka ponašaju pred kamerama i muka mu je da sluša kako se psuju i vrijeđaju sa pojedinim učesnicima.

“Siniša pomno prati rijaliti sve vrijeme, što zbog Miljane i Marije, što zbog malog Željka, za koga se trenutno najviše brine. Otkako su njegova kćerka i žena pred kamerama počele da se raspravljaju i vrijeđaju na svaka dva sata, Kulić ima sve veću želju da uđe u rijaliti i prevaspita Mariju i Miljanu. Dobrom prijatelju se povjerio, pa mu je rekao: “Ja ako uđem u rijaliti, bolje je da obe počnu da bježe čim me budu ugledale na vratima. Prebiću ih čim ih budem vidio jer je ovo ponašanje prešlo sve granice. Moja žena mi je prva rekla da će u rijalitiju da nadgleda bebu i Miljanu i da se ni s kim neće kačiti, a pogledaj samo šta ona radi po cijeli dan. Samo tjera cirkus! Obruka me živog i sebe i cijelu porodicu””, priča sagovornik i nastavlja:

“Kulića posebno potresa to što je beba u nekim trenucima prepuštena samoj sebi jer su Miljana i Marija zauzete i pod stalnim zadacima koje rijaliti od njih zahtijeva da ispunjavaju na dnevnom nivou. Muka mu je od toga da se njegova žena po cijeli dan psuje sa svima redom i vrijeđa, a najviše ga potresa činjenica kada neko krene da vrijeđa Željka, koji je u rijalitiju samo zbog toga da bi bio blizu majke.

On je navikao da njegova kćerka i supruga psuju, ali je sada sve otišlo predaleko. Iako je do skoro odbijao da bude u bilo kakvom kontaktu sa medijima i odgovara na pitanja koja se tiču učešća njegove nasljednice i žene u rijalitiju, sada ozbiljno razmišlja da sa produkcijom “Zadruge 2” sredi da se nađe na velelepnom Imaginarijumu i uzme stvar u svoje ruke. Hoće da postavi na svoje mjesto i sve ljude koji na bilo koji način pokušavaju da povrede njegove najdraže, a posebno je još odavno kivan na Lepog Miću, koji je Mariju najstrašnije izvrijeđao i isprovocirao do te mjere da je fizički nasrnula na njega, a obezbjeđenje je spriječilo da dođe do većeg sukoba”, dodao je, piše “Republika“…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh