Estrada

PRVO OGLAŠAVANJE ANĐELE ĐURIČIĆ IZ KUĆE U ĐENOVIĆIMA, OVO JE BALKAN IŠČEKIVAO: Bivša zadrugarka otkrila kako je protekao PRVI susret s roditeljima!

Anđela Đuričić posjetila je rodnu kuću u Đenovićima, a sada je otkrila kako je protekao susret sa roditeljima.

Anđela - novi

– Javljam vam se iz Đenovića, iz svoje kuće – počela je bivša Zadrugarka pa nastavila:

-Svojoj sam kući napokon. Obavila sam razgovor sa roditeljima, izgrlili smo se i izljubili. Sve je u najboljem redu na brinite, puni smo obostrane ljubavi- rekla je ona pa dodala:

– Ovo je moja kuća, kao što vidite tu sam isred svoje kuće. – rekla je Crnogorka sretna i nasmijana.

Podsjetimo, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su, inače, zbog nasilnog ponašnja izbačeni iz pomenutog rijalitija.

Oni već mjesecima unazad ne prestaju da šokiraju javnost skandalima, a o njihovom bahatom ponašanju, nehigijeni, te njegovim javnim prevarama žena, posebno se priča.
Anđelu Đuričić je danas u Crnoj Gori na aerodromu sačekao brat. Njeni roditelji, koji žive u Herceg Novom, razočarani su u kćerku i njeno ponašanje u rijalitiju, kako se odavno priča, te navodno od sramote nisu izlazili iz kuće.

Đuričićeva je javno poručila da nije sigurna kako će izgledati susret sa porodicom poslije svega, te da joj je najbitnije da ih vidi. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh