Estrada

ANĐELA ĐURIČIĆ RAZGOVARALA SA RODITELJIMA nakon diskvalifikacije: Ovo su detalji!

“Bilo je vrlo emotivno!”

Anđela i Zvezdan - novi

Nakon diskvalifikacije Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića iz rijaliti programa “Zadruga”, Tamara Nikezić je otkrila je nepoznate detalje.

Ona je istakla kakva je atmosfera kod Slavnića nakon diskvalifikacije, kao i kako su Anđelini roditelji reagovali na novonastalu situaciju.

– Kako je prošao današnji dan?

– Pa lijepo ja sam danas bila da celivam mošti u Hramu, i baš me je tada zatekla vest kad mi je Zoran javio da su njih dvoje diskvalifikovani, ja sam onda otišla na Novi Beograd, tu je bilo toliko stvari… – rekla je ona.

– Je l’ su razočarani?

– Ne, ne, presretni su, jer vise nisu mogli da izdrže ni pritiske, Zoran je non stop plakao sve vrijeme i ljubio je i sina i nju, baš su bili srećni – istakla je.

– Moka je cijeeli dan poklone, grlio,pazio, pokloni…

– Jeste, spremio joj album, cuda, poklone… Tu su došle dvije djevojke iz Novog Sada, zvala je Dragana iz Geteburga. Bilo je vrlo onako emotivno lijepo, on se čuo sa majkom, ona sa roditeljima, i njeni su roditelji presrećni – rekla je.

– Znači njeni su roditelji sretni, nije istina ovo što se priča da ne žele da je čuju?

– Ne, ne, ma kakvi, oni su divni ljudi – otkrila je Tamara. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh