Estrada

Kolika zatvorska kazna prijeti Stefanu Kariću zbog prebijanja Nataše Šavije

Zbog nemilog događaja policija traga za bivšim rijaliti učesnikom

Stefan Karić - Screenshot

Nataša Šavija, koju je navodno pretukao Stefan Karić, kako “Telegraf” prenosi, u Urgentni centar KC Vojvodine primljena je sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina. Zbog nemilog događaja za Stefanom traga policija.

Stefanu prijeti od 6 mjeseci do 5 godina zatvora, zbog nanošenja teških tjelesnih povreda.

Kako prenosi “Telegraf”, u toku slavlja došlo je do raspravke, nakon čega je Nataša bivšem zadrugaru pocijepala majicu, što je njega očigledeno izvelo iz takta.

Došlo je do straviče tučnjave u kojoj je zadrugarka zadobila teške tjelesne povrede, i trenutno se nalazi u Kliničkon cetru Vojvodine, na intezivnoj njezi.

Nataša se oglasila za “Telegraf”, i tom prilikom otkrila detalje stravične tučnjave.

– Istina je da sam pretučena. Dobila sam dva udarca u glavu, dva krvnička čupanja kose i imam prelome vilične kosti. Moram da idem na operaciju, trenutno se nalazim na intezivnoj njezi – rekla je Nataša.

Dodala je da joj je oko u jako lošem stanju.

– Oštećeno mi je nešto, doktor mi je rekao da ako ne pristanem da ostanem u bolnici, mogu da ostanem slijepa na to oko.

Istakla je da nema opravdanje za ovo što joj je učinjeno.

– Tući ženu, kao da tučeš muškarca, za to nema opravdanja. Ovo je klasično nasilje nad ženama – zaključila je Šavija. prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh