Estrada

DARKO LAZIĆ JUTROS HITNO OPERISAN! SVE SE ZAKOMPLIKOVALO: Ponovo su morali da me otvaraju, da se rana OČISTI!

Pjevač Darko Lazić oglasio se na društvenoj mreži Instagram i otkrio da je ponovo morao da bude operisan, a sve zbog komplikacija sa ranom od prethodne operacije.

Darko Lazi - Novi

Naime, kako je Darko otkrio, rana na stomaku se zakomplikovala, te je morao ponovo da ode “pod nož”, ali da se nada da će mu uskoro biti bolje i da ne nastaviti sa svojim brojnim nastupima.

– Morao sam ponovo da dođem, rana se zakomplikovala. Morali su opet da otvaraju, da se sve očisti. Ne znam koliko ću još da ležim. Žao mi je što ne možemo da se družimo. Kad mi bude bolje, pjevat ćemo. Veliki pozdrav za sve ljude koji me vole – rekao je Darko.

Podsjetimo, Darko Lazić se nedavno podvrgao operaciji uklanjanja viška kože nakon što je drastično smršao, zbog čega je doživio niz komplikacija, piše kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh