Estrada

TUŽNE SCENE ISPRED VIDIĆEVOG DOMA: Nagomilani računi, zapušteno sve, a komšije kažu da ga MJESECIMA nisu vidjele!

Poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC “Bežanijska kosa” u Beograd, a komšije tvrde da dugo nisu vidjele u javnosti i da je već neko vrijeme bio u jako lošem stanju.

stan, Saše Vidića - novi

Na vratima njegovog lokala zakačeni su računi, a kako kažu komšije, mjesecima niko nije dolazio na tu adresu.

Kako je za Kurir rekao iz čovjek iz susjednog lokala, kreatora nije baš dugo vidio. Isto je potvrdila i komšinica koja drži stomatolosku ordinaciju do njega.

– Dugo ga nisam videla, sigurno oko pola godine. Ni račune nije dolazio da uzme. Često mu je svraćao neki prijatelj u lokal, ali ne znam ko je i šta je. Pretpostavljaju da je reč o bliskom prijatelju kome je poverio da vodi računa – rekla je komšinica.

Baka koja je šetala kuće pored lokala pokojnog kreatora rekla je da joj je jako potreslo što je preminuo i da je bio kulturan mladić, piše Kurir.

Podsjetimo, Vidić je kasno sinoć dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator. Prema riječima izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usljed kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je zasad nepoznat. prenosi novi

Računi – Petar Aleksić


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh