Estrada

Severina proglašena krivom za vrijeđanje socijalnih radnica, dobila i novčanu kaznu

Severina je danas na zagrebačkom sudu proglašena krivom te joj je izrečena i novčana kazna.

Severina Kojić - Instagram

Prema Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira Severina je proglašena krivom u slučaju vrijeđanja socijalnih radnica.

“Ko omalovažava ili vrijeđa državne organe odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi s vršenjem službe ili njihova zakonita naređenja, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od 20,00 do 100,00 eura ili kaznom zatvora do 30 dana”, navedeno je u presudi.

Prema optužnici pjevačica je vrijeđala socijalnu radnicu Centra za socijalnu skrb Maksimir prošle godine. Centar za socijalnu skrb je podnio prijavu za remećenje javnog reda i mira Policijskoj upravi zagrebačkoj zbog vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe.

U prijavi je bilo navedeno da je Severina nazvala Centar za socijalnu skrb te verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici. Severina je navodno izvrijeđala socijalnu radnicu nakon što se Centar za socijalnu skrb upleo u njenu svađu sa sestrom Marijanom koja živi u Beogradu, piše Klix.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh