Estrada

MLAĐA KĆERKA JELENE KARLEUŠE PORASLA U PRAVU LJEPOTICU: Nove slike ostavljaju bez daha, geni su čudo

Da su geni čudo, govori i činjenica da su i Nika, kao i njena starija sestra Atina od majke naslijedile ljubav prema modi

JK

Mlađa nasljednica pop dive Jelene Karleuše Nika Tošić posljednjih godina izbjegava da se eksponira u javnosti, a od društvenih mreža jedino koristi platformu Tiktok na kojoj, kad-kad objavi novi video ili fotografiju.

Upravo na ovoj platforimi, Nika je nedavno objavila jedan video posle dužeg vremenskog perioda i ono što je mnogima “zapalo za oko”, jeste njena transformacija.

Naime, Nika je, kako se da zaključiti na osnovu videa znatno porasla i promijenila se, što je normalno u njenom, tinejdžerskom periodu.

Porasla je, pustila kosu, i izgleda zaista prelijepo.

Da su geni čudo, govori i činjenica da su i Nika, kao i njena starija sestra Atina od majke naslijedile ljubav prema modi, te su uzor mnogim svojim vršnjakinjama.

Kako sada izgleda Nika pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Nika – novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh