Estrada

Šakirina majka u bolnici

Majka pjevačice Šakire, Nidia Ripol, hitno je završila u bolnici zbog krvnog ugruška u nozi. Mediji su najprije pisali da je Nidia pretrpjela moždani udar, ali španski mediji tvrde da je ipak riječ o venskoj trombozi i da za sada nema opasnosti za njen mozak.

Shakira - Screenshot: Youtube

Ljekari su detektovli probleme kod Šakirine majke nakon što im se požalila da se ne osjeća dobro te su odlučili da je hitno prebace u bolnicu. Trenutno je van životne opasnosti i španski mediji pišu da bi se uskoro mogla i vratiti kući.

Shakirin otac Viliam Mubarak navodno takođe ima ozbiljnih problema sa zdravljem. Prošle je godine operisan i još uvijek nije u najboljem stanju, zbog čega se Šakira ne može odseliti u Majami sa svojom djecom kako je planirala nakon razvoda od bivšeg supruga Žerara Pikea. prneose “nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh