Estrada

NOGE SKROZ RAŠIRILA, A INTIMA NA IZVOLTE! Anđela Đuričić ponovo šokirala, uhvaćena u golišavom izdanju, pokazala PREVIŠE (FOTO)

Anđela Đuričić, aktuelna zadrugarka šeste sezone Zadruge, dospela je u žižiu javnosti zbog svojih moralnih kodeksa i načela kojih se u protekloj sezoni pridržavala, da bi u ovoj poklekla i upustila se u s*ksulanu vezu sa Zvezdanom Slavnićem.

Anđelino ponašanje, mučne svađe i seksualni odnosi koje ima s bivšim robijašem šokirali su sve gledaoce, ali i njeno i više nego opušteno ponašenje pred milionskim auditorijumom.

Crnogorka koja je nekada strogo vodila računa o svemu i pazila da je kamere ne usnime u nezgodnim položajima, sada spava raširenih nogu, a intimni delovi su i više nego primetni.

Anđeli nije ovo prvi put da je kamere snimaju u ovakvom izdanju, a često ima i intimne odnose ispred kamera sa partnerom Zvezdanom Slavnićem.

Podsetimo, Anđela je “otela” muža Ani Ćurčić, a Slavnić i Đuričićeva otpočeli su romansu u aktuelnoj sezoni rijalitija. Ana je nedavno ušla u “Zadrugu” i suočila se sa bivšim mužem, a dešavanja u rijalitiju ne prestaju da šokiraju domaću javnost.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh