Estrada

DETALJI RASKIDA: Marko prevario Lunu, ona ga izbacila iz stana

Naime, kako se saznaje od izvora bliskog bračnom paru, do svađe je došlo zato što je Marko navodno prevario Lunu prije dva mjeseca u jednom beogradskom klubu, za šta je ona tek sada saznala.

Luna i Marko - pressmedia

Kao bomba odjeknula je vijest da se rijaliti-par Luna Đogani i Marko Miljković razvode, a kako piše portal Republika, žestoka svađa je izbila zbog Markovog nevjerstva. Iako se čini da je sve počelo od Luninog rođendana, na kojem se njen suprug nije pojavio niti joj čestitao, pozadina je mnogo gora nego što se čini.

Naime, kako se saznaje od izvora bliskog bračnom paru, do svađe je došlo zato što je Marko navodno prevario Lunu prije dva mjeseca u jednom beogradskom klubu, za šta je ona tek sada saznala.

Čim je to čula i vidjela snimak koji su joj njeni prijatelji pokazali, a na kojem Marko grli jednu atraktivnu brinetu, Đoganijeva je rekla Miljkoviću da izađe iz stana.

– Ne znam šta se Marku dešava u posljednje vrijeme, ali to više nije onaj čovjek kao prije godinu, dvije. Ne mogu da kažem, njih dvoje se zaista vole, ali nije smio to da joj uradi. On zna da u Beogradu na hiljade ljudi voli i poznaje Lunu i da će joj sve prenijeti. Međutim, on je to veče prilično popio, klinke se lijepe za njega, jedna ta brineta cijelo veče se nije odvajala od njega i onda se desilo to što se desilo. Inače, on često izlazi sam s društvom, dok je Luna kod kuće sa kćerkom – kaže dobro obaviješten izvor i dodaje da je Đoganijeva teško podnijela navodno Markovo nevjerstvo i da mu je predložila da izađe iz stana, te da povremeno dolazi zbog kćerkice, koja je vezana za njega:

– Svi iz Luninog okruženja su znali za to, ali nisu htjeli da joj govore pošto, znate kako kažu, nikad se ne treba miješati u bračne probleme. Međutim, kada je ona počela da se žali na Marka, njeni prijatelji su joj pokazali snimak na kojem on flertuje s tom brinetom i s kojom je bio vrlo prisan. Čim je to vidjela, Luna je plakala, ali je brzo došla sebi zbog djeteta. S Markom je otvoreno pričala i rekla mu da ne želi da ga vidi, te da izađe iz stana dok ne odluče šta će da rade. Zbog toga se nije pojavio ni na njenom rođendanu, a, kao što vidite, i njihove društvene mreže već mjesecima ne funkcionišu kao inače, piše Republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh