Estrada

“NESPOSOBAN JE DA VODI EMISIJU!”: Zvezdan uvrijedio Darka Tanasijevića?! Voditelj saznao šta mu je pričao iza leđa

Ovakvo ponašanje je strogo kažnjivo u rijalitiju!

Darko - novi

Turbulentan odnos Zvezdana Slavnića, Anđele Đuričić i Ane Ćurčić obilježio je šestu sezonu rijaliti programa “Zadruga”. Ovaj ljubavni trougao je u fokusu i gledaoci prate svaki njihov korak.

Vjernim fanovima ne promiče nijedan postupak koji naprave Zvezdan, Anđela i Ana. Nerijetko se njihovi potezi komentarišu na društvenim mrežama.

Na jednoj fan stranici se navodi dio razgovora između Zvezdana i Sanje Grujić u kom je zadrugar uvrijedio voditelja Darka Tanasijevića.

– Kaže Zveknuti Sanji da neće doći na red da kaže ništa kod Darka jer je nesposoban da vodi emisiju – pisalo je u objavi u kojoj su označili i voditelja.

Međutim, nije priložen video zapis kao dokaz, te ne znamo da li se ovo zaista dogodilo ili je neko od fanova izmislio ovu situaciju. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh