Estrada

Aca Bulić priznao da li postoji šansa za pomirenje sa Anom Ćurčić

Ona je moja prva ljubav, poručio je Bulić

Aca i Ana - kurir.rs

Aca Bulić, prva ljubav aktuelne učesnice šeste sezone rijaliti šoua “Zadruga”, Ane Ćurčić, gostovao je u emisiji “Ami G Show” i tom prlikom progovorio o ljubavi prema njoj i priznao zašto bi ušao u “Zadrugu”.

– Upao sam u žižu javnosti samo zato što sam vidio da je tražila pomoć. Ušao bih naravno u službi da joj pomognem i komunikativno i psihički. Ona je moja prva ljubav i mislim da bi svaki muškarac isto postupio. Treba braniti slabiji pol. Stvarno nisam znao da je ovakav odnos Zvezdana i nje, da je ovoliko toksično… Ako je sve tako, neka se lijepo raziđu jer mnogo ljudi pati zbog svega ovoga. To bi bio moj neki savjet – rekao je Aca.

Na pitanje voditelja, da li postoji ikakva šansa da se njihova ljubav obnovi i da li može da se očekuje pomirenje, Bulić je iznenadio javnost:

– Ne bih govorio o tome, ali sve je moguće. Neka se desi šta se desi… – zaključio je. prenosi avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh