Estrada

“SMRDLJUŠO JEDNA BEZOBRAZNA”, ANĐELA ZGROŽENA ZBOG ZVEZDANOVIH UVREDA: Odmah mu uzvratila žestoko

Šok svađa!

Anđela i Zvezdan - Novi

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić posvađali su se tokom kilometarske šetnje po Šimanovcima.

-Prećutala si mi kao Fufa teška. Samo te puštam – rekao je Zvezdan.

-Ali meni je Valentina rekla da ti je rekla, nas dvije smo pričale. Nisam htjela da te nerviram dodatno – rekla je Anđela.

-Ti si meni sra*a da moraš da staneš u njenu zaštitu, a znala si da je rekla da je vidjela da sam udario Anu. Mene bioli ku*ac šta bolesna Ana priča već dva mjeseca – rekao je Zvezdan.

-Ja sam stala između vas da tebe žena ne udari, kao da me zanima šta je Valentina rekla – rekla je Anđela.

-Ti pričaš svoje, a ja ti pričam nešto što treba da čuješ. Bezobrazna si i ne čuješ me. Opet si postala Helga odvratna. Zato si ti zatupasta dvadesetčetvorogodišnjakinja koja misli da je popila cijeli svijet – rekao je Zvezdan.

-Ja bar ne kažem u afektu nego kažem šta mislim. Ne poližeš kasnije ono što si pos*ao – rekla je Anđela.

-Pazi šta radiš. Nemoj da ti, nemoj posloje da ti bude đavo kriv, smrdljušo mala. Smrdljušo jedna bezobrazna, u usta te je*em – rekao je Zvezdan.

Detaljnije u nastavku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh