Estrada

Tri puta je gore, nego što Ana priča – Zvezdan priznao da ju je tukao? Objavljen razgovor s Lepim Mićom

Sinoć, tokom emisije “Pitanja novinara”, Ana Ćurčić je iznijela jezive optužbe na račun Zvezdana Slavnića, nakon čega je i on optužio Anu da je tukla svoju djecu, majku, ali i da ju je maltretirao bivši dečko, kao i da je varala svog muža sa Zvezdanom, godinu dana.

Ana i Zvezdan - srbija danas

Nakon neviđenog haosa u dvorištu, Ivan Marinković je posavjetovao Zvezdana da se izvini Ani za sve što je rekao, bilo da je istina ili ne, što je on i uradio.

Sada se društvenim mrežama širi snimak, gdje navodno Zvezdan Slavnić priznaje da je kako kaže Ana, maltretirao, govoreći da je bilo tri puta gore, nego što Ćurčićeva priča:

– Ovo što ona sve govori, je apsolutno Mićo, k**čina šta sam ja njoj radio. Ku**ina tri puta. Evo javno kažem, da je k**ina tri puta. Za ovo što je izjavljivala ovih dana – rekao je Zvezdan, a u opisu ovog snimka na Tikoku stoji naziv: “Zvezdan konačno priznao sve”. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh