Estrada

“NEĆU BITI S TOBOM, NE NADAJ SE!” Maja Marinković iskazala simpatije prema ukućaninu, ON JE BRUTALNO SPUSTIO NA ZEMLJU

Kada je Maja Marinković došla na red za sinoćne nominacije, iskazala je lijepo mišljenje i simpatije ka novom ukućaninu Marku Milovanoviću.

Maja - Novi

On joj nažalost nije uzvratio, već je spustio na zemlju.

– Kakvo moralno načelo. Nije mi inspirativna nominacija, vođa je zakazao što se tiče potrčaka. I što se omiljene tiče, nekad dođe u spavaću sobu, ali nek se djeca vole. što se Anite tiče, ne bih rekla da se ona u posljednje vrijeme ukanalila. Ovi što joj morališu… Lijepo šminka, kreativna. Anita je birala da bude svoja i da ne bude folirant. Bolje biti svoja nego lažni moralista. Imali smo jedan konflikt, ali ja sam to zaboravila. Ne bi se ona folirala sa Matorom, ipak smo na javnoj sceni. Okej je, povukla se. Ne treba ništa fejk i na silu da radi. Svoja je. Naravno da treba da misliš na dijete, ali djeca vole svoje roditelje najviše na svijetu – rekla je Maja.

– Sretna ti mjesečnica. Meni je 28. – dodao je Marko.

– Hvala, hvala ljudima što prepoznaju pravu ljubav. Vidi se šta je prava emocija. Čestitam i tebi i njoj. Meni je Marko super. Ovdje ustaju i kažu da mu ne vjeruju. Da su mnogi imali stav kao Marko, sačuvali bi svoje brakove i veze. Ne bi im se ljudi smijali sa druge strane ekrana. Samo ti voli svoju djevojku, trudi se. Nemoj da ti slušaš tuđe komentare, videli smo kako se oni ponašaju. Ja mislim da treba da ostaneš ovdje. Zanimljiv si mi – nastavila je Marinkovićeva.

– Ako ostanem ovdje znaš da neću biti sa tobom, bez nade – govorio je Milovanović.

– Ona te čeka pa te čeka. Ali ako ti je želja da ideš, imaš pravo na to. Poslaću u izolaciju tebe, ostaviću Aniticu – dodala je Maja. prneosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh