Estrada

“TVOJ OTAC JE NAPRAVIO MONSTRUMA!” Ori se Bijela kuća! Miljana udarila na Miljana, on je URNISAO

Stanari Bijele kuće dobili su zadatak od produkcije da izglasaju najiskrenije takmičare. Na red je došla Miljana Popović koja je osula paljbu po Miljanu Vračeviću:

Miljana i Miljan - novi

– Nisu iskreni ovi što nam ćute, ali nekad ni oni koji kažu sve što misle. Što se tiče iskrenosti, ja se kao diplomirana glumica bavim istinom. Veliki glumci ne glume. Ja sam iskrena i kad grešim. Primećujem kad nego glumi. Miljan Vračević e čovek koji psuje, vređa porodice, goviri da su naši najmiliji opštili sa nama, on to sigurno misli. Ja mu ne verujem kad nakon toga kaže da se šalio. Ne biramo najvećeg monstuma i tiranina, nego najiskreniju osobu. Mislim da je Neca, koliko god se ja nekad ne slagala sa njegovim mišljenjem jako iskren – rekla je Miljana. prenosi novi

– Ti si juče samo za sebe uzela pet parčića hleba, a ja sam rekao da te otac nije lepo vaspitao, a ti si najstrašnije uvredila moju decu. Ti si ološ, ti si sve najgore – dodao je Miljan.

– Ti si pričao da je Mikica vređao mog oca, da to ti nikada ne bi rekao, kako to da protumačim? – istakla je Miljana.

– Ja bih voleo da upoznam tvog oca, koji je napravio monstruma, lažova i prevaranta. Tvoj otac je i sam takav – rekao je Miljan.

– Sigurno je tvoja žena ponosna na tebe što vređaš slabiji pol – kazala je Miljana.

– Glumila si prijateljicu Ani Ćurčić – kazao je Miljan.

– Neca, Ana i Zorica su najiskrenije osobe – rekla je Miljana.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh