Estrada

OSVETNIČKI POTEZ PREVARENE ANE: Došlo je njenih pet minuta – Zvezdanu konačno VRATILA za sve

Sinoć tokom “Nominacija”, zadrugari su birali između rijaliti učesnika Zvezdana Slavnića i Žane Đorđević, a prva koja je nominovala bila je Ana Ćurčić.

Ana Čurčić - novi

– Ja bih prvo o Žani, mislim da je ona pravi prijatelj, da ima dostojanstvo, stav, šmek. Našla mi se ovde i veoma je objektivna i neko sa kim bih se napolju sigurno družila – rekla je Ana, pa je krenula da komentariše Zvezdana.

– Sinoć smo imali jednu situaciju, ja sam sinoć imala sa njim situaciju zbog koje sam shvatila što sam se zaljubila u njega. On ima veliku dušu, ali je zaključao neke osobine koje su jako dobre – istakla je ona, pa dodala:

– Pokaži kako se boriš za prijateljstvo i svoje odnose kako si naučio iz kuće iz koje dolaziš. Poslaću te u izolaciju da se odmoruiš jer ti to treba – rekla je Ana, a mnogi u Bijeloj kući su ovo protumačili kao malu osvetu. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh