Estrada

SEVERINA U 6. DECENIJI IMA TIJELO 20-GODIŠNJAKINJE: Nema ni grama viška, a ovo je TAJNA NJENOG IZGLEDA

Severina Vučković poznata je po tip-top figuri, a u nastavku otkrijte kako se hrani slavna pjevačica.

Poznata pjevačica Severina ima zetegnuto telo na kom joj mogu pozavidjeti i daleko mlađe. I zaista, ne možemo da se ne zapitamo, kako je moguće da lijepa pjevačica i u 50. godini ima tijelo 20-godišnjakinje bez trunke viška ili celulita?!

Severina i dan-danas ima istu kilažu koju je imala i kao mlađa, što je 55 kilograma na njenih 170 cm visine. Ipak, zgodno tijelo duguje navikama kojih se pridržava godinama. Vučkovićeva nosi konfekcijski broj 36, a mjere su joj 95-61-95.

“Davno sam odlučila da neću svoje tijelo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz ishrane. Ali, jako volim da jedem i mogu puno da pojedem”, priznala je jednom prilikom, piše Wanted.rs.

Baš iz tog razloga, neko je ko vježba šest puta sedmično, jede pet malih obroka i šeta barem pola sata svakog dana.

Primjer jelovnika:

Za doručak pojede tri jaja, za ručak filet ribe, a za večeru voće. Omiljeno jelo joj je suši, a jednom prilikom otkrila je i jednu naviku koje se redovno pridržava godinama.

Ona nakon buđenja uvijek popije smuti od sezonskog voća i povrća. Ovaj napitak joj daje dosta snage, ali i ne osjeća glad.

“Mrkva, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomiješano ponekad s bademovim mleijkom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane”,otkrila je jednom prilikom.

Ali bez treninga ništa. Severina vježba više od 20 godina, a u posljednjih pet redovno ide na jogu.

Severinin fitnes-trener kaže da pjevačica za vitke noge i čvrstu zadnjicu jer svakodnevno radi seriju čučnjeva, zatim iskorake i “marince”. To su vježbe u kojima se smjenjuje čučanj, sklek i skok i rezultati su veoma brzo vidljivi. Ipak, i njoj su, kao većini “slaba tačka” slatkiši i vino, te se nekad počasti miljenim poslasticama.

Sa druge strane, pjevačica redovno nastupa, te svoje tijelo mora da drži u formi.

“Na sceni i na putovanjima mnogo trošim svoje tijelo i moram mu se odužiti treninzima. Vježbam ravnomjerno i opterećujem cijelo tijelo. A za zadnjicu su najbolji čučnjevi. Napravite ih sto na dan i pista je vaša”, rekla je Severina prije nekoliko godina. prenosi novi

Dakle, ukoliko želite da izgledate baš poput Severine, ništa bez balansirane ishrane i redovnog treninga. Jer, kolikogod mi željjeli da postoji magično rješenje koje topi masne naslage, istina je da bez truda nema ni rezultata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh