Estrada

AUUUUU MA JE LI MOGUĆE? ZAJEDNO SE GUŠE U SUZAMA – Ana i Zvezdan u do sad NAJEMOTIVNIJEM POMIRENJU: Ona ga briše, on je JAKO GRLI

Nakon cjelonoćnjeg haosa između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, ona je navodno naputila Zadrugu na kratko.

Zvezdan i Ana - Novi

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić cijelu noć su se svađali, a on nije hto da joj dozvoli da spava.

Slavnić je rekao da joj neće dopustiti da spava, kao i da će je istjerati iz Zadruge za 3 dana, jer neće moći da živi od njega.

Nakon cijelonoćnnjeg haosa, Ana i Zvezdan su sjedili sa Nenadom Macanovićem i Mikicom Bojanićem, kad je ona počela da se smije i provocira ga a u jednom trenutku je Zvezdan iz sve snage udario pesnicom u naslon garniture pored Anine glave.

Obezbjeđenje je odmah utrčalo u Bijelu kuću, a Ana je istrčala napolje dozivajući produkciju da je odmah izvedu napolje na razgovor.

– Odmah, odmah me izvedite – plakala je Ana.

Potom, kako se širi na društvenim mrežama, Ana je izvedena iz Zadruge uz pratnju obezbjeđenja.

– Hvala milom Bogu, konačno je vode u produkciju! Što je dosta, dosta je! – glasio je jedan od komentara na društvenoj mreži Fejsbuk u okviru fan grupe.

Po povratku, Ana je prišla Zvezdanu i zagrlila ga, a on je krenuo da plače i da je grli.

Ana mu je brisala suze, pa i sama počela da lije suze dok mu je sjedila u krilu. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh