Estrada

FILIPA CARA IZVELI IZ ZADRUGE: Na imanje dospjela TAJNA, POTPISANA PORUKA, “Sve se ZNA!”

Kada su je uočili, preblijedili su pa vrisnuli!

Filip Car - Novi

Miljana Kulić i njen partner Lazar Čolić Zola nedavno su boravili na Rajskom ostrvu, gde su se osamili i razgovarali o svom odnosu.

Iako su prekidali bezbroj puta i obećavali da se jedan drugom neće vraćati, prešli su preko svoje riječi i obnovili ljubav. Ta informacija nije obradovala ni Miljaninog bivšeg momka sa kojim je ušla u “Zadrugu”, Nenada Macanovića Bebicu, niti njenu majku Mariju Kulić. prenosi novi

Dok su boravili na ostrvu, Miljana je na ogledalu ugledala tajnu poruku.

– Sve se zna. Taćko – piše na ogledalu, a kada je to pročitala, Kulićeva je vrisnula:

– Taćko bio – govorila je Zoli, koji je potom dotrčao do sobe i video natpis.

– Znao sam da je bio, čim je Car njega video – odgovorio je on.

Kako se piše i spekuliše, riječ je o Takiju Marinkoviću, ocu Maje Marinković, koji je posetio produkciju, nakon što je Filip Car krvnički nasrnuo na njegovu ćerku.

– Dragi prijatelji, evo me ispred Pinka, došao sam ovde da regulišem ako mogu ovog nasilnika što je pretukao Maju, ali iz produkcije mi se još niko ne javlja. Evo da vidite da sam došao da regulišem ovo da ne ode predaleko, ali vidimo da nasilnik nastavlja da tuče i da maltretira sve po ovoj Zadruzi. Veliki pozdrav – rekao je Taki tom prilikom dok se snimao ispred Pinka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh