Estrada

Emina Jahović nedavno je iznenadila novim izgledom, otkriveno kakva je estetske zahvate uradila

Emina Jahović nedavno je iznenadila javnost svojim pojavljivanjem na dodjeli muzičkih nagrada u Beogradu. Naime, pjevačica je potpuno drukčije izgledala, a mnogi je nisu ni prepoznali.

Novi Eminin izgled mnoge je iznenadio i natjerao na zaključak da se ponovno podvrgla estetskim zahvatima.

Srbijanski mediji otkrivaju da je pjevačica desetak dana prije same manifestacije u Beogradu odlučila posjetiti svog doktora u Istanbulu kako bi uradila određene korekcije na svom licu.

Kako navode pjevačica je imala više zahvata na svom licu te saznaju da je uradila jagodice, zategla kapke, ubrizgala u lice botoks i osvježila ga najnovijom metodom hijaluronskom kiselinom.

Emina je danas na svom Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija s događaja u Beogradu, a mnogi su se pitali šta je uradila na licu.

Iako je iznenadila mnoge svojim izgledom u Beogradu, dok su pojedini kritikovali njene promjene na licu, mnogi su pohvalili njen modni odavir. prneosi klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh