Estrada

POTEKLA KRV, ISJEKAO JE VENE? Zadrugar se ISKASAPIO – zavladala PANIKA, dozivali PRODUKCIJU da reaguje!

Noćas je došlo do žestoke svađe između Sanje Grujić i Marka Stefanovića. Marko je pobjesnio pa je pobacao stvari i lomio sve pred sobom. On je želio da raskine sa Sanjom, ali ona nije to željela da prihvati.

Zadruga, hitna pomoć - Novi

Kada je iz sve snage udario u vrata, uspio je da povrijedi svoju ruku. Zadrugari su se okupili oko Marka u pabu i pokušali da mu zaustave krvarenje. Stefan Radić Rodni mu je čvrsto držao gazu oko zgloba šake. Zadrugari su se uplašili da je isekao venu u naletu bijesa, pa su odmah priskočili u pomoć. Srećom, Marko nije nanio sebi dubinsku povredu, pa je Rodni uspio rukom da mu zaustavi krvarenje. Lepi Mića se obratio produkciji i zamolio ih da im donesu sve što je neophodno da mu saniraju povredu, piše portal srbijadanas.

– Gde je udario sad? – pitala je Milica Veselinović.

– Ne znam. Otkud ja znam. U vrata – rekla je Sanja na ivici suza.

– Dobro je. To što je razvalio sva vrata, ko to j*be. Moraš da se smiriš Marko. Dajte gazu i flaster, molim vas – obratio se Lepi Mića produkciji. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh