Estrada

VANREDNO UBACIVANJE – KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ULAZI U ZADRUGU!? Javno ISPLJUVAO Anu: “Ucviljena Zvezdanova žena!”

“Da uđem u Zadrugu u pokažem Caru. Da mu pokažem gdje mu je mjesto!”

Sinoć je u Zadrugu vanrednim ubacivanjem, regularni takmičar postala Ana Ćurčić, nevjenčana supruga Zvezdana Slavnića, koju je ostavio zbog Anđele Đuričić.

Kristijan i Ana - Novi

Međutim, večeras je produkcija najavila još vanrednih ubacivanja

Kristijan Golubović, nakon diskvalifikacije zbog nasrtanja na Uroša Ćertića, je postao voditelj na Red televiziji, a u jednom od posljednjih emisija je žestoko opleo po Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću, ali i o Filipu Caru, pa otkrio da li se vraća u Zadrugu:

Volio bih malo da ostanem poslije toga, do kraja, da tih 50.000 evra koje sma zaslužio na Farmi 6 i Zadruzi 6, poklonim malom Konstantinu. – počeo je Kristijan, uz riječi da bi volio da se održi svadba sa Kristinom Spalević, sa kojom je nedavno dobio i sina.

– A ne da odnese ucviljena Zvezdanova supruga, druga Kija ili da uzme Car zato što ima želudac da bude sa svakom djevojkom, koju niko neće napolju, ili da uzme ne znam ko tamo, ko ne zaslužuje – rekao je Golubović.

– Ja bih volio da uđem zbog vas koji tražite konstantno od mene! Da uđem u Zadrugu i pokažem Caru. Da mu pokažem gdje mu je mjesto – rekao je on između ostalog.

Da li Kristijan večeras ulazi ili ne, ostaje nam da saznamo:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh