Estrada

“Želim mu sreću U LJUBAVI ILI BRAKU!” Aleksandra priznala svoju GREŠKU – Emocije prema Dejanu se NISU UGASILE?!

Voli ga i dalje?

Dejan i Aleks - srbija danas

Za vrijeme emisije “Pitanja gledalaca”, voditeljka Dušica Jakovljević postavila je pitanje Aleksandri Nikolić u vezi odnosa sa Dejanom Dragojevićem i Filipom Carem.

Zadrugarka je tom prilikom istakla da želi Dejanu sve najbolje u vezi ili braku, ali da su se emocije sa njene strane ugasile.

– Da li znaš da te Car nikad neće voljeti kao Dejan? Namjerno vas je rastavio, toliko si glupa da ne razlikuješ dobro od lošeg i zato prolaziš loše – glasilo je pitanje.

– Car me nikad neće voljeti kao Dejan, ja sam toga svjesna. Volio me je, voljela sam i ja njega. Svaka ljubav je za sebe, Dejanu želim sreću u ljubavi ili braku. Emocije su se ugasile – rekla je ona. prneosi Novi

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh