Estrada

HITAN PREKID PROGRAMA! Filip Car sa Dušicom Jakovljević NAPUSTIO Bijelu kuću – Otkriven pravi RAZLOG

Nije mogao da izdrži, smjesta je izašao bijesan kao ris.

Filip Car i Dušica - Novi

U Bijeloj kući, za cnim stolom se kao i svakog četvrtka održava emisija Pitanja gledalaca, koju vodi Dušica Jakovljević. Gledaoci uvijek imaju svašta da pitaju zadrugare, ali nekada se dešava da ne ide baš sve onako kako je planirano.

Takav slučaj bio je u trenutku kada je, odjednom, FIlip Car pukao po svim šavovima i napustio emisiju. Da sve bude zanimljivije, sa njim je pošla i voditeljka Dušica koja ga je smirivala i savjetovala.

– Nema ovih para da je trpim, neka mi otvore kapiju. Žena me je obezvrijedila totalno – izjavio je Car.

– Šta te je pitala? – pitala je Dušica

– Da li planiram da budem sa nekom djevojkom, ovo nema veze sa mozgom, ne mogu da izdržim ovo. Ako ostajem radim od sebe kočijaša, nasilnika, agresivca, grubijana, depresivca, sve što nisam. To je djevojka koja samo gleda sebe, svoje želje, potrebe i ne preza ni od čega – rekao je Filip. prneosi “Novi“.

– Pusti ga malo Majo, nemoj da radiš to – nadovezala se Dušica.

– On meni priča da me voli najviše, ali naš odnos je više od veze u nekim momenima – odgovorila je Maja.

– Šta je više od veze, nije on kriv, vi ste pristale na ovo što vam je ponudio – zaključila je Dušica.

Šta su to još govorili, pogledajte u narednom videu:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh