Estrada

ANĐELA SLAGALA NACIJU O SMRTI BRATA, a da nije ni trepnula! Isplivao DOKAZ da je sve izmislila – BIZARAN postupak (FOTO)

Ovo niko nije očekivao!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su trenutno glavna tema u Beloj kući. Zvezdan je zbog Anđele rešio da stavi tačku na petnaestogodišnju vezu sa Anom i da se upusti u romansu sa njom.

Anđela se prošle sezone predstavila u rijalitiju kao moralna devojka koja osuđuje svaku vrstu prevare, te niko nije ni pomislio da će joj se dogoditi “zabranjena ljubav”. Đuričićeva je više puta pred kamerama pričala o svojoj porodičnoj tragediji. Prošle sezone je tokom emisije “Pitanja novinara” kroz suze govorila o poginulom bratu, Nikoli Đuričiću.

Anđela je istakla da je 16. marta bio Nikolin rođendan, nakon čega se i Osman Karić oglasio na Instagram profilu iznenađen slučajnošću.

– Desilo se… 16. marta, bila je sreda, pitanja gledalaca, desilo se to pitanje, baš tu noć dođe pitanje Dejanu šta mi je provukao za porodicu, a tad je bio njegov (Nikolin) rođendan. Znamo šta dolazi u tom trenutku, razmišljam kako je njima sada, četvrta godina… Baš tad kad ne želim da pričam, dolazi pitanje, rekoh, je l’moguće da se ovo dešava – govorila je Anđela prošle sezone.

– Neverovatno, ali istinito. Koincidencija ili viša sila. Anđelin pokojni brat, rođen je 16. marta, na isti datum kada je rođena Dijana Milojković, pokojna devojka Stefana Karića. Na dan 4.08. u 16 časa sahranjen je Anđelin brat, tačno u vreme i na datum kada je rođen Stefan Karić. Povrh svega, Anđela koja nikom do tada nije javno dala svoju ispovest, daje je baš Stefanu u radio emisiji. Pitam se da li u životu postoje slučajnosti ili se sve dešava po nekom zapisu – otkrio je Osman, piše Pink.rs.

Međutim, izgleda da je Anđela slagala, a da nije ni trepnula. Naime, sudeći prema umrlici Nikole Đuričića, on je zapravo bio rođen 25.08.1995. godine, a ne kao što je Anđela tvrdila da je to 16. marta.

Nikome nije jasno zašto je Anđela slagala za ovako ozbiljnu stvar.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh