Estrada

HITNA DISKVALIFIKACIJA – bacio bubicu i vrijeđao na NACIONALNOJ osnovi! Čulo se HITNO: “IZVEDITE GA, ODMAH!”

U Beloj kući “Zadruge” došlo je do masovnog okršaja, a glavni akteri bili su Miljan Vračević, Zvezdan Slavnić i Nenada Lazića Nece.

Miljan - novi

Zvezdan se zaletio na blizanca Necu, a onda su se u sukob umiješali Miljan, Anđela Đuričić i Necin brat Predrag Lazić Peca.

U jednom trenutku sve je otišlo predaleko, kada je Vračević prekršio strogo pravilo produkcije i vrijeđao Lazića na nacionalnoj osnovi.

– Da dođe Cigan da me j**e ovde, da me vređa. Odoh kući večeras – govorio je Miljan na sav glas i bacio bubicu.

To možete pogledati

” rel=”noopener” target=”_blank”>OVDJE.

Marija Kulić je govorila obezbjeđenju:

– Izvedite ga, odmah – rekla je ona zapovjednički, dok je nekoliko momaka iz obezbjeđenja pokušavalo da smiri Miljana.

Podsjetimo, zbog ovakvih uvreda, kao i zbog uništavanja imovine, produkcija je nekoliko puta već diskvalifikovala učesnike, a da li će biti i Milan Vračević jedan od njih, ostaje da vidimo veoma uskoro, kada se Veliki šef oglasi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh